Najwyższa jakość w małym formacie
Gotowanie wymaga precyzji. Zarówno od kucharza, jak i od wykorzystywanych narzędzi. CombiMaster® Plus XS pracuje precyzyjnie w każdym zakresie: oferuje dopracowaną technologię i wspiera indywidualny rzemieślniczy artyzm kucharza. Osiągają Państwo wyjątkową jakość potraw, ograniczają zużycie surowców, a do tego oszczędzają czas dzięki nowemu automatycznemu czyszczeniu.
CombiMaster® Plus XS sprawia, że wszystko to jest również możliwe na niewielkiej przestrzeni. Ze względu na dopracowane możliwości instalacyjne urządzenie nadaje się zarówno do wykorzystywania w strefach pokazowych frontcooking, jak i jako urządzenie stacjonarne w restauracji. Na przestrzeni znacznie mniejszej niż 1 m2 zastępują nawet 50% tradycyjnych sprzętów, zapewniając przy tym chrupiące skórki, soczyste pieczenie, intensywne aromaty, nasycone kolory, a to wszystko bez utraty witamin i minerałów.
Wydajność, która robi wrażenie.
CombiMaster® Plus XS przekonuje wyjątkową wydajnością i stanowi klasę samą w sobie. Jest wytrzymały, łatwy w obsłudze i przekonuje funkcjami, które w każdej chwili zapewniają najwyższą jakość potraw. Jest to możliwe dzięki precyzyjnej regulacji klimatu, temperatury, wilgotności i przepływu powietrza w komorze oraz czasów przyrządzania potraw.
- Nieograniczona różnorodność możliwych sposobów przyrządzania
Połączenie wysokiej temperatury i pary w jednym urządzeniu stwarza zupełnie nowe możliwości profesjonalnego gotowania: w urządzeniu można m.in. grillować, piec, smażyć, dusić, gotować na parze, gotować w niskiej temperaturze. - Wyjątkowa wydajność
CombiMaster® Plus przekonuje nie tylko w zakresie ekonomiczności, ale także dzięki swojej wydajności: energia jest doprowadzana do produktu w dokładnie odmierzonych dawkach, w razie potrzeby również w bardzo intensywny sposób. Ta dopracowana technologia przyrządzania potraw gwarantuje nieprzerwanie wysoką jakość potraw. - Optymalny klimat w komorze
ClimaPlus® reguluje specyficzny dla produktu klimat w komorze – pozwala to uzyskać chrupkie skórki, optymalnie opieczoną panierkę i soczyste pieczenie. - Dziecinnie prosta obsługa
Wybór funkcji za pomocą pokrętła jest niezwykle prosty, zrozumiały i sprawdza się w codziennej pracy w kuchni. Automatyczne czyszczenie zapewnia przy tym higienę i połysk, na życzenie również w nocy.
Po prostu czyste.
Automatyczne czyszczenie
Prościej się nie da: dzięki nowej automatycznej funkcji czyszczenia CombiMaster® Plus XS szybko jest gotowy do ponownego użycia. Urządzenie czyści się samodzielnie, a na życzenie również w nocy.
Wystarczy wybrać żądany stopień czyszczenia, umieścić w urządzeniu tabletki i gotowe. W ten sposób Państwa urządzenie zawsze jest higienicznie czyste i doskonale zadbane.
Automatyczne czyszczenie jest przy tym również bardzo oszczędne. Wymaga ono niewiele energii, środków chemicznych i wody, ale przede wszystkim pozwala oszczędzić czas. Dzięki zastosowaniu preparatów czyszczących w tabletkach obsługa jest wyjątkowo bezpieczna.
Zmieści się w każdej kuchni.
Elastyczne możliwości w małym formacie.
Niezależnie od tego, czy chodzi o atrakcyjne urządzenie pokazowe, urządzenie stacjonarne czy też Combi-Duo – CombiMaster® Plus XS można wykorzystywać dosłownie wszędzie.
Rozwiązanie montażowe RATIONAL
Wrażenia wizualne są istotne zwłaszcza w strefie pokazowej frontcooking. Zintegrowane rozwiązanie montażowe RATIONAL z opcją wbudowania urządzenia zawiera już okap kondensacyjny UltraVent, który wiąże wydzielaną parę i całkowicie ją odprowadza. Zawarty w zestawie komplet osłon zapobiega osadzaniu się zabrudzeń w trudno dostępnych miejscach i spełnia wszystkie wymogi dotyczące higieny, co zapewnia profesjonalny i harmonijny wygląd urządzenia.
Uchwyt ścienny
Uchwyt ścienny doskonale nadaje się do wykorzystywania CombiMaster® Plus XS jako urządzenia stacjonarnego. Uchwyt ścienny jest zalecany wszędzie tam, gdzie nie ma wystarczającej ilości miejsca na blacie. Gwarantuje on prosty i bezpieczny montaż bezpośrednio na ścianie.
Combi-Duo: dwa urządzenia w jednym miejscu
Nasze połączenie Combi-Duo pozwala na jednoczesne stosowanie dwóch urządzeń w jednym miejscu, ustawionych jedno na drugim. Gwarantuje ono jeszcze większą elastyczność, w szczególności w godzinach największego obłożenia lokalu. Opcja ta umożliwia jednoczesne korzystanie z dwóch różnych procesów pracy, na przykład gotowania na parze i grillowania w tym samym czasie.
Oczywiście również dla naszych urządzeń z serii XS mamy pasujące podstawy. Pozwalają one na pracę na optymalnej wysokości i praktyczne przechowywanie wyposażenia dodatkowego.
Pełna wydajność w małym formacie.
Nowy CombiMaster® Plus XS znajdzie miejsce w każdej kuchni, a dzięki wyrafinowanym rozwiązaniom instalacyjnym nadaje się również do gotowania pokazowego oraz jako urządzenie stacjonarne w restauracjach. Urządzenie CombiMaster® Plus XS jest dostępne w wersji elektrycznej. Wszystkie pozostałe modele CombiMaster® Plus są dostępne również w wersji gazowej. Dzięki wykorzystaniu dwóch urządzeń ustawionych jedno na drugim jako Combi-Duo można poprawić elastyczność pracy bez zajmowania dodatkowej powierzchni.
Ponadto do dyspozycji użytkowników są liczne wersje specjalne, umożliwiające dostosowanie urządzenia do warunków w danej kuchni.