Poniedziałek: 10:00 - 16:00, wtorek - piątek: 8:00 - 16:00

Rational

VarioCookingCenter®

Model 311+

Model 311, 311+

#Wersja elektryczna: 
1 Dzienna ilość porcji 100 - 500
2 Pojemność 150 l
3 Powierzchnia do gotowania 65 dm²
4 Wysokość brzegu kadzi 900 mm
5 Szerokość 1542 mm
6 Głębokość 914 mm
7 Wysokość 1100 mm
8 Dopływ wody R 3/4"
9 Odpływ wody DN 50 mm
10 Masa 251 kg
11 Moc przyłączeniowa 45 kW (Option Dynamic: 35 kW)
12 mod. (z płytą ceramiczną) 47 kW (Dynamic option: 37 kW)
13 Bezpieczniki 80 A (Option Dynamic: 63 A)
14 Zabezpieczenie (z płytą ceramiczną) -
15 Przyłącze do siecielektrycznej 3 N AC 400V

 

#Opcje: 
1 Podstawa -
2 Szafy boczne -
3 VitroCeran TAK
4 Ciśnieniem TAK

#Przykładowe zastosowanie: 
1 Omlet 450 port / godzina
2 Steki siekane 360 na godzinę
3 Gulasz, piekący 20 kg / partii
4 Gulasz, gotowanie pod ciśnieniem 70 kg / h
5 Soczewica (suszone) 30 kg / partii
6 Ryż (suszone) 30 kg / partii
7 Tagliatelle (suszone) 54 kg /godzina
8 Pudding 100 l / partii
9 Frytki (mrożone) 110 kg / godzina
10 Paluszki rybne mrożone 2 700 szt./kadź/h
11 Wędzony Schab 70 kg

Autoryzowany dealer

Potrzebujesz pomocy?

Nie wiesz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej firmy?

Napisz do nas!