Poniedziałek: 10:00 - 16:00, wtorek - piątek: 8:00 - 16:00

Rational

VarioCookingCenter®

Model 211+

Model 211, 211+

#Wersja elektryczna: 
1 Dzienna ilość porcji 100 - 300
2 Pojemność 100 l
3 Powierzchnia do gotowania 42 dm²
4 Wysokość brzegu kadzi 900 mm
5 Szerokość 1164 mm
6 Głębokość 914 mm
7 Wysokość 1100 mm
8 Dopływ wody R 3/4"
9 Odpływ wody DN 50 mm
10 Masa 195 kg
11 Moc przyłączeniowa 28 kW (Option Dynamic: 22 kW)
12 mod. (z płytą ceramiczną) 31 kW (Dynamic option: 24 kW)
13 Bezpieczniki 50 A (Option Dynamic: 40 A)
14 Zabezpieczenie (z płytą ceramiczną) -
15 Przyłącze do siecielektrycznej 3 N AC 400V

 

#Opcje: 
1 Podstawa -
2 Szafy boczne -
3 VitroCeran TAK
4 Ciśnieniem TAK

#Przykładowe zastosowanie: 
1 Omlet 300 port / godzina
2 Steki siekane 240 na godzinę
3 Gulasz, piekący 12 kg / partii
4 Gulasz, gotowanie pod ciśnieniem 45 kg / h
5 Soczewica (suszone) 20 kg / partii
6 Ryż (suszone) 20 kg / partii
7 Tagliatelle (suszone) 36 kg /godzina
8 Pudding 60 l / partii
9 Frytki (mrożone) 70 kg / godzina
10 Paluszki rybne mrożone 1 800 szt./kadź/h
11 Wędzony Schab 45 kg

Autoryzowany dealer

Potrzebujesz pomocy?

Nie wiesz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej firmy?

Napisz do nas!