Poniedziałek: 10:00 - 16:00, wtorek - piątek: 8:00 - 16:00

Rational

VarioCookingCenter®

Model 112L

Model 112T

Zgodnie z motto „z zewnątrz mini – wewnątrz maxi” VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T oferuje Państwu maksymalne możliwości na najmniejszej powierzchni.

VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T można używać w dowolnym miejscu: na stole, innej powierzchni roboczej, na umieszczonej centralnej wyspie do obróbki termicznej, w pobliżu przejścia lub w dziale produkcji... tam gdzie jest potrzebne.

Do natychmiastowego ustawienia w dowolnym miejscu...

 

#Wersja elektryczna: 
1 Dzienna ilość porcji 50 - 100
2 Pojemność 25 l + 25 l
3 Powierzchnia do gotowania 19 dm² + 19 dm²
4 Wysokość brzegu kadzi -
5 Szerokość 1102 mm
6 Głębokość 908 mm
7 Wysokość 428 mm
8 Dopływ wody R 3/4"
9 Odpływ wody DN 40 mm
10 Masa 132 kg
11 Moc przyłączeniowa 28 kW (Option Dynamic: 21 kW)
12 mod. (z płytą ceramiczną) -
13 Bezpieczniki 40 A (Option Dynamic: 32 A)
14 Zabezpieczenie (z płytą ceramiczną) -
15 Przyłącze do siecielektrycznej 3 N AC 400V

 

#Opcje: 
1 Podstawa TAK
2 Szafy boczne -
3 VitroCeran -
4 Ciśnieniem -

 

#Przykładowe zastosowanie: 
1 Omlet 80 port / na / kadź
2 Steki siekane 60 / na / godzina
3 Gulasz, piekący 3 kg / partii
4 Gulasz, gotowanie pod ciśnieniem 6 kg/ godzina
5 Soczewica (suszone) 3 kg / partii
6 Ryż (suszone) 3 kg / partii
7 Tagliatelle (suszone) 6 kg /godzina
8 Pudding 10 litrów / partii
9 Frytki (mrożone) 12 kg / godzina
10 Paluszki rybne mrożone 400 szt./kadź/h
11 Wędzony Schab 5 kg

 

Autoryzowany dealer

Potrzebujesz pomocy?

Nie wiesz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej firmy?

Napisz do nas!

vcc cooking lab