Poniedziałek: 10:00 - 16:00, wtorek - piątek: 8:00 - 16:00

Rational

VarioCookingCenter®

Model 112+

Model 112, 112+

#Wersja elektryczna: 
1 Dzienna ilość porcji > 30
2 Pojemność 14 l + 14 l
3 Powierzchnia do gotowania 12 dm² + 12 dm²
4 Wysokość brzegu kadzi 900 mm
5 Szerokość 1224 mm
6 Głębokość 800 mm
7 Wysokość 1100 mm
8 Dopływ wody R 3/4"
9 Odpływ wody DN 40 mm
10 Masa 168 kg
11 Moc przyłączeniowa 17 kW (Option Dynamic: 13 kW)
12 mod. (z płytą ceramiczną) 19 kW (Dynamic option: 15 kW)
13 Bezpieczniki 40 A (Option Dynamic: 20 A)
14 Zabezpieczenie (z płytą ceramiczną) -
15 Przyłącze do siecielektrycznej 3 N AC 400V

 

#Opcje: 
1 Podstawa -
2 Szafy boczne TAK
3 VitroCeran TAK
4 Ciśnieniem TAK

 

#Przykładowe zastosowanie: 
1 Omlet 80 port / na / kadź
2 Steki siekane 60 / na / godzina
3 Gulasz, piekący 3 kg / partii
4 Gulasz, gotowanie pod ciśnieniem 6 kg/ godzina
5 Soczewica (suszone) 3 kg / partii
6 Ryż (suszone) 3 kg / partii
7 Tagliatelle (suszone) 6 kg /godzina
8 Pudding 10 litrów / partii
9 Frytki (mrożone) 12 kg / godzina
10 Paluszki rybne mrożone 400 szt./kadź/h
11 Wędzony Schab 5 kg

 

Autoryzowany dealer

Potrzebujesz pomocy?

Nie wiesz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej firmy?

Napisz do nas!