# | Wymiary: | |
---|---|---|
1 | Liczba posiłków | 100 - 300 |
2 | Pojemność robocza | 100 litrów |
3 | Szerokość | 1 157 mm |
4 | Głębokość | 914 mm |
5 | Wysokość | 1100 mm |
6 | Wysokość | 900 mm |
7 | Powierzchnia gotowania | 42 dm ² |
8 | Wlot wody | R3 / 4 " |
9 | Kanalizacji | DN 50 mm |
10 | Przyłącza (elektryczne) | 28,2 kW |
11 | Przyłącza (z ceramicznych) | 30,6 kW |
12 | Zabezpieczenie | 3x 53A/td> |

# | Przykładowe zastosowanie: | |
---|---|---|
1 | Omlet | 300 port / godzina |
2 | Steki siekane | 240 na godzinę |
3 | Gulasz, piekący | 12 kg / partii |
4 | Gulasz, gotowanie pod ciśnieniem | 45 kg / h |
5 | Soczewica (suszone) | 20 kg / partii |
6 | Ryż (suszone) | 20 kg / partii |
7 | Tagliatelle (suszone) | 36 kg /godzina |
8 | Pudding | 60 l / partii |
9 | Frytki (mrożone) | 70 kg / godzina |
10 | Paluszki rybne mrożone | 1 800 szt./kadź/h |
11 | Wędzony Schab | 45 kg |